Saturday, November 6, 2010

Menu Minum Petang

KARIPAP SARDIN
Ada rajin sket petang ni so dapat buat 2 tiga bangsa. Karipap Sardin, Kasturi, Pau Kentang & Pau Kacang.. Makan la korang sampai abis!





KUEH KASTURI

PAU - INTI KENTANG

PAU GORENG - INTI KACANG MERAH


INTI KENTANG


5 comments:

  1. lapar la plak..peveret karipap nie..

    ReplyDelete
  2. sedapnya karipap...lapar plak bila bace entry ni..adesh.

    ReplyDelete
  3. Weh! Banyak gila makanan!!! Dalam banyak-banyak tu, tertarik pulak dengan pau goreng. X pernah lagi jumpa/try. Beli pau, goreng sendiri boleh x agak-agak? :D

    Esok nak borong kuih kasturi dekat pakcik Port Klang! Maklumlah x reti buat... Hahaha!!!

    ReplyDelete
  4. Shah: K.Gee mmg selalu buat karipap sardin..amek tempahan lagi ekekekee.

    ReplyDelete
  5. Ciao...pau goreng tu inti kacang paling sodap! try laa...

    ReplyDelete