Click Click NOW

Wednesday, March 16, 2011

가자 먹고 - MARI MAKAN ;-) Yummylicious!

Konon nye nak gi lunch kat Sweet Tree sebab last weekn keluar kat JJCm yg Qi host tu... nampak cam best... tp sbb dpt review dr chiproy & d' gang kata situ kureeeng ...so dgn tak tentu arah tujuan kitorang pon tros jejak ke  Pak Z Kopitiam!
Ditampilkan segala menu yg ada ... yg kitorang sempat makan la... ada banyak lagi...
tapi ni jer yg termampu & sempat hehehehe...

layanan...VVIP i tell u... maklumlaaa... kita kan bwk bkl 'org umah' krabat Bxxxxx ;-)  ...opphaaa ;-) tross dpt 3 menu freee!!! i likeee!!




kimchi






Haemul Pajuhn



Baechu Juhn



Kimchi Jigae









Red Redish



Hotok ~ so sedddap!!


Red Cheese Toboki ~ hadoy...seddap....sedddap...





Pak Z Kopitiam
Ampang Putra Residency,
Taman Ampang Putra Sulaiman,
68000 Ampang,
Selangor Darul Ehsan.

2 comments:

fadhdeela said...

sweet tree tu kat mana erk??xdan nak tgk nama tempat dia ari tu huhuhu

Meh singgah: Time2 mcm nie br nak wat keje!!

sini jugak: Lelaki ke Perempuan nie??!

MamaMasyukk!! said...

hi.. sweet tree tu best la, i always lepak there.. deco kedai pun cantek..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLICK CLICK CLICK