Click Click NOW

Monday, April 25, 2011

KONTESSS - INNER ITU SAYA PUNYA!

CONTEST INNER ITU SAYA PUNYA - APSAL KAU TAG HAKU JAAAAH!! TAKPERR AKU SUKER!!! TAG LA LAGIII KALAU BRANI!!

Ini semua Jijah punya pasal. Tak pernah join kontes montes kat blog ni..setakat join segmen2 biasa ader ler.. tapi jijah punya pasal.. OKLAH! ... Tajuk Contest seperti diatas dinamakan gitew oleh cik puan punya contest MRS.VIP  (cun melencun cantek manes bru kawin 4 bulan 2 minggu 4 hari ) haaa!!  Tak tau ler dier tokey inner ke aper kee..tapi saper nak join sarat-sarat sah ada kat blog dier..sila tekan namanya ya!!

Antara syarat2 dier .. OMG tak leh blah..kena letak gambor sendiri aka wajah sebenar dgn aksi pakai tudung paling menarik... kekdahnyeeee! OK nindia myself...   rasernye ni jelah pic. yg pakai tudung snonoh sket.... boley laaar...









Inner itu saya punya coz' ... saya nak inner yg FREE tu!! nak juga nak juga!! so Jiejah kalau kau dpt...kau kena bagi gak inner tu kat lugie!

Another syarat dier... ooh hoo kena gak tag kat geng lain..sekorang korangnyer 2 org kan... ermmm....... so mangsa ku adalah.....   FARA   IEKAH MOKRI   SAraHnaBilA   cIKbIb  senydream  JAA64  huh...  ok udah2 ler tu... nenamer yg lugie tag ni kira rambang rawak mencekop jer yerkk... nak join ke idak sker ati korang ler..  tp jgn lupa ikot syarat 'Nenek Kebayan' cikpuan punya kontes ni yeek.. okk slamat mengontesss.. & to Jiejah... ingat pesanan ku!!!

3 comments:

senydream said...

thanks tagged tpi maaf buat mse ni xsempat nk buat n join coz xder laptop n line untuk online ni pon pinyam kwan sat..dh keje skrg sume tu tinggal kat umah..papepon arap lugie menang..:)

Jiejah said...

hahahaha....sy lak dipersalahkan hahaha salahkan la org yg tag sy tu kihkihkihkih...kalo sy dpt 5 inner sy bg akk 1 yek wakakakakakaka....

mrs chenta said...

gudluck sweety =) thanks join! salam kenal ^^,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLICK CLICK CLICK