Click Click NOW

Monday, February 7, 2011

GEGAR 1,000 BLOG OLEH BEN ASHAARI


Semalam dah nampak dah n3 "Gegar 1000 Blog" ni.. memula segan gak nak join ..yelahh kita ni bukan muda remaja..tengok yg banyak blog tersenarai sumer muda remaja anggun jelita .. Tapi tak kesahlah ..belasah je lah..janji kita support komuniti blog kita ye dak!!
Nak senarai ke tak senarai ke popular ke tak popular ke Lugie tetap akan terus conteng blog ni..sebab dah memang suka..nak buat camner..sehari tak bukak blog macam tak sah je! ha ambik kau!
 Untuk sesiapa yang lepas ni nak join gak..biasalah ada syarat dari BEN ;-

1. LETAK HEADER BEN ASHAARI BLOG* seperti diatas ya....
2. TAJUK GEGAR 1,000 BLOG OLEH BEN ASHAARI dan linkkan ke entri ini !* jangan lupa kasi di link kan tros ke    sini....  ya
3.  SAYA SOKONG DUNIA BLOG dan SAYA SUKA KERANA SAYA MINAT MENULIS DAN MEMBACA BLOG! ANDA BAGAIMANA ?
* ini jawapan Lugie ya : Saya sokong dunia Blog & saya suka kerana melalui blog saya boleh dokumentasi kan apa2 yg saya suka & fikirkan perlu! & boleh dikongsi utk sesiapa saja.

TAMAT TEMPOH: JAM 6 PETANG....9 - 02 - 2011....

5 comments:

apisv2 said...

slm kunjungan
melawat dan menggegarkan blog anda!
referral dari blog abg ben=)
nice blog;)
blog apisv2

kiera'sakura said...

hye... nice blog.. slamat b'blogging... :) gegar dari BA nie :)

http://kierasakura.blogspot.com/

.:hanna radzi:. said...

dtg gegarkan blog ni :)
feel free,visit my blog lak :)

blackrosehunter said...

gegar cni!!
salam perkenalan..:)


Blackrose's latest entry: Bahaya ni..

fRaMe+LenSeS said...

Wahhh.. nadh pn rasa gegaran ni.. wahhh.. nak join sekaki menggegaQ nih..

Nadh datang melawat,
Salam ziarah, salam kenai dari Nadh

Entry khas buat adik2 baru lepas SPM Jangan Pernah Berubah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLICK CLICK CLICK