Click Click NOW

Wednesday, January 26, 2011

BEN ASHAARI ~ Fitness & Blogging Inilah Dunia Saya

RAPI adalah antara majalah tempatan favorite. Memang tak pernah gagal dptkan daripada keluaran pertama! Tapi kali ni wow agak surprise gak..ada somebody yg aku 'kenal' - kenal kat FB n blog ler..  (walaupun dia tak kenal kita kannn)  .. Gigih si BEN ni bagi 'ceramah' berkenaan dunia blog. 
Ehem dalam RAPI ada bagi tau BEN ni tampan & smart..hehehe... kalau lepas ni tetiba dapat tawaran jadi artis camner BEN :-) .. jangan marah ya BEN.. 


'WORKOUT' Adalah Rutin Wajib ..
Menaiki Pengangkutan Awam Juga Satu Senaman..
Tempat Curahan Hati Dan Expresi Diri ..


" Mungkin anda sukar untuk
percaya, tetapi menulis
adalah jiwa saya. Di sekolah
dulu, subjek Bahasa Melayu
adalah subjek pilihan.
Menulis puisi dan sajak pula
memang hobi saya. Kini,
minat tersebut saya zahirkan
menerusi penulisan blog."

Pada yang nak tahu isi lanjut sila dapatkan Majalah RAPI BIL 157 FEB 2011 RM4.00 shj!
Terus selak ke Segmen GAYA HIDUP Ms. 124 & 125 ya.
Utk informasi :
"Rapi" merupakan merupakan majalah khusus tentang kecantikan dan kesihatan. Ia diterbitkan secara dwi-mingguan dan merupakan majalah tentang kecantikan dan kesihatan nombor 1 di Malaysia . "Sihat-cantik" merupakan motto bagi majalah ini.
Harga diawal keluaran ialah RM3.90 . Harga terkini RM4.00 sahaja .Diterbitkan oleh Kumpulan Karangkraf Sdn Bhd.

12 comments:

Syafiq Rosli said...

ramai2 beli majalah ni..:)

BEN ASHAARI said...

wah..cantik edit pic tu.. hahaha..tqqqqq..

Hanim Mahali said...

meh2, ramai2 g serbu kedai beli majalah rapi....

Encik Blogger said...

mesti ramai yg beli majalah ni rase2.. =)

bun_nee said...

singgah ye

LugieAmir said...

Syafiq,Hanim,En.Blogger & Bun Nee - bukan nak promo tapi RAPI ni mmg banyak info yg baik utk kesihatan :-)

LugieAmir said...

en.Ben ..alhamdulillah Ben sker ngan artwork lugie :-) neway lepas ni leh jadi jurucakap utk riadah la kot...

logorithm said...

Memang chantek! Boleh la Ben buat header baru! Nice!

> Terharu Mendapat Award! <

Sunah Mohammad said...

cantek!

efa said...

dtg dri blog abg ben :)pandai edit pic :) follow sini...jom pakat2 pi beli majalah tu hehehe :)

Awangku Johan said...

oooo minat bahasa rupanya abg ben ni..
jom lawan debate hehe

MR. MIND said...

mantop ben!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLICK CLICK CLICK