Click Click NOW

Thursday, January 27, 2011

LESBIAN


APA PANDANG - PANDANG!

aHA aku ada nak cerita sikit pasal LEsbian . Tapi kejap lagi yer... ini kira selingan ya... 

Sementara tu.. layan dulu gambar2 ni ya..

HAIL AMIR
penyanyi 70an 80an selalu partner dgn UJI RASHID ... tapi ni gambar dolu dolu ye adik adikk... semalam jumpa (terrr)  dia kat MAMAK KADIR wangsa maju anak beranak...

aha masa time zaman2 Hail Amir tu memang hangat pesen rambut apro ni...hehehehe


cuba teka siapaaa...






haaaa ni Pakcik Hail Amir sekarang ya...semalam tu aku terjumpa yang camni la...

sapiiiiiiiiiiii...sabtu ni piala sumbangsih...tiket RM20 woy!!

tokti & tokkeh

aku sker ....

haaaaa siapa tadi teka betul...nidia Jennifer Hudson time dah kurus...


ini obama & bini dia ( First Lady Of America ) hehehehe....
siapa First Lady Of Malaysia anak anakkkk.....

2 comments:

efa said...

erk baru nak baca kisah lesbian..hahaha yey sapi..wow rm 20 ya ka huhu

LugieAmir said...

tunggu lepas ni next n3 utk lesbian....
sabtu ni tiket 50/50...cpttttt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLICK CLICK CLICK