Thursday, November 18, 2010

LEPAT & Siti Aminah - Smile fr German


Kalau tak silap ini videoclips anak Lepat (Siti Aminah) dgn wife jerman . cute!
Tak ingat or tak tau siapa Lepat?
Lepat or his real name  Ismail Ariffin seorang pelukis potret yg satu masa dulu famous pasal kesah xwife dia - Aishah Jane Brummit bawa lari anaknya Sunni, ke England, 13 tahun lalu. ...
later on update  Sunni... got to go fo my lnch ... be back...
ok im back..tak ada mood nak kerja...most of my collique still njoy sembelih lembu ekekeke..so my part done..nak chao awal niari.. k back to Lepat's story... hari ni geng kat forum Cari ada post new n3 bout his son- Sunni..before that..lets see lepat's photo with his german's wife.

Lepat & his German's wife

kredit to batiksendat(Cari) & kamato

ismail lepat working on the drawing of mesut özil super player of werder bremen


at work feat azali and yasir

3 comments:

fairusmamat said...

Baguslah kalau dia still muslim.

Bazilah said...

comel sangat aminah ni..isteri dia pandai cakap penang :D

nn said...

dulu hot gila story pasal lepat ni dekat mastika selalu baca. masa tu sekolah rendah. now dah uni. huhu. nak gi tengok forum cari jap lah. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...