Click Click NOW

Saturday, November 27, 2010

REDAH AKU DAN KAU PUNYA OLEH BEN ASHAARI


Tak tau ni Segmen yang keberapa dari BEN.Apa-apa pun segmen dia semua menarik . Nak ngan tak nak join jer. Ok sapa nak meriah kan segmen ni leh click terus kat tajuk segmen ya!!


5 Entry Ben Ashaari Yang Aku Suka:-
   Bagi aku ia menarik sebab banyak gambar 'KAMPONG AKU'!!
   Bila usia menjengah diri , sedar tak sedar , semakin mendekati kubur , Mati itu pasti ..
   BEN: Syukur tiada ikhlas ...
   Kadang kita pon tak tau nak tulis apa kan...
   bak kata BEN.. aku dah cuba bermacam macam entri ... mencuba segalanya...
   Terbaru & "segar dari ladang" . Segmen yg aku rasa sgt 'cool'. Kita boleh imbas balik n3yg kita suka    atau n3 best2 yg kita dah missed!

OK ini yg aku rasa terbaik dari LUGIEAMIR...tak banyak sangat n3..maklumlah baru masuk 1 BULAN :-)

5 Entry LUGIEAMIR Yang Aku suka!:-
   N3 ni buat kita sebak & ingat pada org tua kita.
   merapu & marah tapi kat blog jer lah! :-)
  1st time join segmen kat blog & ianya semestinya segmen si BEN!
  cerita ringkas & photo2 aku berjaya menawan BUKIT BROGA!Satu kepuasan!
  aku tak kenal mia sara ..dia tak kenal aku..tapi aku suka dia..dia nekad berhenti kerja  dan sara hirup dgn jual nasi lemak... aku kenal dia dlm forum je.



1 comment:

KimiCnoL said...

Bestkan segmen abang ben..gua g xsempat nak join..
JOM BACE ENTRY BARU
"1.Blogger Kene Rajin Menulis??"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLICK CLICK CLICK