Click Click NOW

Tuesday, November 9, 2010

SEMOGA TAMARA CEPAT SEMBUH. .. AMIN

TAMARA - ini kucing kesayangan akak sayang kita..kak Lyn Harlina...
dari malam tadi kak Lyn tak lena tido..kak Lyn nangis sebab tengok Tamara tak ceria macam selalu. Balik dari office kata kak Lyn Tamara tak sambut dia macam selalu..terperap bawah katil.. diambil tak mahu di pegang mengelak...Rupanya ada bahagian badan yang bengkak. Pagi ni kak Lyn bawak Tamara ke Verterinar...
Dr. cakap uterus dia bengkak & nanah & kena high fever. Dr. bagi ubat seminggu & kalau tak baik gak kena datang utk vaksin. Harap agar boleh cepat sembuh & cergas macam selalu. Sayang Tamara!



Rajin rajin makan ubat ya Tamara!!!


... tak nak Tamara jadi macam BOB .. masih rindu sangat dgn BOB ;-(

9 comments:

Ajie Mohd Tahir said...

ksian tamara.smoge cpt smbuh.
comel.mata dia biru ke?besar betul mata dia.smpat trkejut tgk pic num2.XD

LugieAmir said...

sekarang Tamara dah makan ubat. ada progress..hidung dia dah mula basah meaning dah mula berpeluh..alhamdulillah

deena farhana said...

moga cepat sembuh tamara :)

LugieAmir said...

TQ deena...harap gitew laa..sekarang sedang berehat . dah makan ubat dah..

momochan said...

tak boleh dekat dengan kucing :(
semalam aje da lompat atas kerusi lari jauh-jauh nampak kucing..macam mana nak suke kucing bg tak takot ek

Jet said...

Oh,your blog is very nice .I really like it ^^!



..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥.
♥..♥  ╔══╦══╗╔╦══╗  ♥..♥
♥..♥  ╚═╗║╔╗║║║╔╗║  ♥..♥
♥..♥  ╔═╝║║║║║║║║║  ♥..♥
♥..♥  ║╔═╣║║║║║║║║  ♥..♥
♥..♥  ║╚═╣╚╝║║║╚╝║  ♥..♥
♥..♥  ╚══╩══╝╚╩══╝  ♥..♥
♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥


----------------------------------
Welcome to my websites : In there where have a lot of wallpapers, themes for desktop , for mobile and themes for media . Especialy all free ^^!
http://9wallpapers.blogspot.com
http://theme4desktop.blogspot.com
http://theme4cellphone.blogspot.com
http://theme4media.blogspot.com
http://wallpaper4cellphone.blogspot.com

LugieAmir said...

momo....belai dia selalu....:-)

LugieAmir said...

waaaa thnx Jet..

tiefazatie said...

moga cpt sembuh!btol2..kalu kucing ifa skit..mmg sllu belai2..bagi kasih syg..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLICK CLICK CLICK